SIXS Original Carbon Underwear är tekniska plagg som har utvecklats för att assistera atleter att nå sin högsta prestation samtidigt som de bidrar till bästa komfort.

SIXS kläder är de enda produkterna som verkligen överför svett från huden till tygets yttre lager tack vare den unika vävningen. Andningsförmågan gör att fukten transporteras till plaggets yttre yta och där den kan förångas utan att vara i kontakt med huden, vilket garanterar naturlig värmereglering utan att kyla ner kroppen. Detta fungerar oavsett närvaro av låga temperaturer eller starka vindar.

Just på grund av detta är SIXS kläder perfekta både på sommaren och vintern: De gör inte att du känner dig varm men du kommer inte heller känna dig kall med dem.

På grund av kombinationen av dessa kvaliteter är SIXS kläder lämpliga för alla sporter, såsom friidrott, ishockey, fotboll, basket, skidåkning, motorcykelåkning, cykling etc., vilket gör att andra produkter verkar gammalmodiga. Vi är stolta över att erbjuda 100% italiensk design och produktion, vilket garanterar en produkt av högsta kvalitet. Tack vare det här kan vi fortlöpande fortsätta anpassa produkterna till den tekniska utvecklingen på marknaden.