Star Line Baton Company

Star Line Baton Company Inc. står för kvalitet till ett vettigt pris när det handlar om att serva kunder världen över med drillprodukter. I den egna tillverkningsanläggningen designas och tillverkas drillprodukter av högsta kvalitet. 

Kamaleon

Kamaleon Batons är ett italienskt varumärke som specialtillverkar färgade knoppar och stavar från Star Line Baton Company. Det gör att de får en exklusiv design i 12 olika färger. 

SUOMY

Sedan starten 1997 har Suomy fokuserat på racing och har nu blivit synonymt med kvalitet och "high performance". Med fler än 20 världsmästerskap fortsätter Suomy att utvecka hjälmar ihop med proffessionella förare och förfina sitt utbud av hjälmar till både racing, sport touring, city och off road 

KYT

KYT har snabbt blivit ett märke som drar nytta av den senaste teknologin och utvecklingen. Med forsknings- utvecklingscenter i Italien tillhandahåller KYT allt från instegsmodeller till proffessionella racinghjälmar i toppsegmentet.

MOTOAIRBAG

Italienska Motoairbag utvecklar och producerar airbags för vardagsbruk. Med små enkla detaljer blir det enkelt och smidigt att använda en extra säkerhet med hela 25 liter luft i airbagen. 

SIXS - Carbon Underwear

Italienska SIXS passar alla sporter, 12 månader om året!
Plaggen gör att du varken känner dig varm eller kall, används under vanliga sportkläder som ett extra skin. 

Extremt flexibelt tekniska sportunderkläder som passar alla omständigheter där atleter kan svettas. Ingen säsongsbegränsning: alla dagar är perfekta för SIXS underställ. 

Bunga Pads

Absolute Athletics, tillverkaren av Bungapads™ är en de dominerande tillverkarna av bland annat gelsskavskydd för både amatörer och professionella idrottare. Skydden ger utmärkt dämpning och eliminerar därmed omedelbart smärta orsakad av stötar, vibrationer, tryck och gnidning.

- Keeping Athletes in the Game™ since 1994

Tillagd i varukorgen