Star Line Baton Company

Star Line Baton Company Inc. står för kvalitet till ett vettigt pris när det handlar om att serva kunder världen över med drillprodukter. I den egna tillverkningsanläggningen designas och tillverkas drillprodukter av högsta kvalitet. 

OSAMU BATON

Från japanska Osamu Baton & Band Company får vi många av våra drillinspirerade accessoarer och småprylar.

Kamaleon

Kamaleon Batons är ett italienskt varumärke som specialtillverkar färgade knoppar och stavar från Star Line Baton Company. Det gör att de får en exklusiv design i 12 olika färger. 

SIXS - Original Carbon Underwear

Italienska SIXS passar alla sporter, 12 månader om året!
Plaggen gör att du varken känner dig varm eller kall, används under vanliga sportkläder som ett extra skin. 

Extremt flexibelt tekniska sportunderkläder som passar alla omständigheter där atleter kan svettas. Ingen säsongsbegränsning: alla dagar är perfekta för SIXS underställ. 

Pocket Parfymer

Svensktillverkade Pocket Parfymer  levereras i 20 ml förpackningar, det vill säga små behållare som är flexibla att ha fickan, har ett överkomligt pris med kvalitativa dofter. EdP står för Eau de Parfume och är den vanligaste parfymvarianten, parfymerna är därför alternativet för dig som vill ha en intensivt doft under längre tid.

Idén med småbehållare ger även möjligheten för kunden att kunna variera utan att behöva köpa en större mängd/behållare.

iXS Motorcycle fashion

I över över 40-år har iXS varit en leverantör med inovativ produktutveckling av personlig utrustning i hjärtat av Schweiz. Här erbjuds allt från racingställ till touringkläder, plus hjälmar, handskar och allt annat man kan behöva som hojåkare. 

HSR Reifenwärmer

HSR är en tysk tillverkare av däcksvärmare som går att fås med eller utan digital display och inställning. Det finns också möjlighet att få personlig design på dem om man så vill

Bunga Pads

Absolute Athletics, tillverkaren av Bungapads™ är en de dominerande tillverkarna av bland annat gelsskavskydd för både amatörer och professionella idrottare. Skydden ger utmärkt dämpning och eliminerar därmed omedelbart smärta orsakad av stötar, vibrationer, tryck och gnidning.

- Keeping Athletes in the Game™ since 1994