Millers Oils erbjuder ett brett utbud av motoroljor, växellådsoljor, bränsletillsatser och underhållsprodukter i det klassiska sortimentet. Motorolja som uppfyller dagens fordonskrav innehåller den allra senaste basoljan och additivteknologin. Men på grund av förändringar i bränsle och motorkonstruktion över åren är dessa klassiska bilar inte alltid lämpliga för äldre fordon.

Millers Oils har utvecklat ett komplett utbud av produkter specifikt för äldre fordon, genom att ta dagens smörjningsteknologi och formulera den för att skydda och förbättra gårdagens bilar. Dessa produkter är lämpliga för användning i veteranbilar, klassiska fordon och klassiska sportbilar. Även om det inte finns några specificerade tidsperioder för vintage- och klassiska fordon, uppskattar vi dem som:

Vintage - sent 1800-tal till 1940-tal,   Klassisk - 1940-tal till 1980/90-tal,   Modern Klassisk - 1980/90-tal

SÖK OLJA TILL DIN BIL: https://www.millersoils.co.uk/which-oil/

.

Millers Oils Trident Professional - Vårt professionella motoroljesortiment, Trident, är synonymt med kvalitet och värde för pengarna. Den är utvecklad främst för professionella och yrkesanvändare och alla oljor i sortimentet överträffar tillverkarnas standarder. De är idealiska för användning i verkstäder med hög arbetsvolym.

Formulerade för att möta dagens motorers krav, erbjuder våra professionella oljor förbättrad bränsleeffektivitet, minskade utsläpp och effektivt slitageskydd för att förlänga livslängden för såväl hybrid-, bensin- eller dieselmotorer. Dessutom täcker sortimentet över 94% av fordonsflottan för personbilar.

SÖK OLJA TILL DIN BIL: https://www.millersoils.co.uk/which-oil/

.

Millers Oils EE Performance Engine Oil är "track day ready". En helsyntetisk högpresterande motorolja för väg eller bana. Genom att använda prisbelönt, lågfriktions NANODRIVE-teknik och esterkemi, levererar EE Performance maximal motoreffekt samtidigt som den uppfyller tillverkarens specifikationer och rekommenderade oljebyteintervaller.

På Millers Oils är vi stolta över vår prisbelönta innovation, vilket gör det möjligt för oss att formulera produkter med banbrytande prestanda och erbjuda maximal nytta för våra kunder.

Efter framgången med vårt NANODRIVE-motorsportsortiment tog vi vår nanoteknikexpertis från racerbanan och tillämpade den på vägarna. Vår energieffektiva motoroljeserie "EE" har särskilt formulerats med lågfriktionsteknologi, vilket minimerar friktionsförluster i motorn samtidigt som den bibehåller en optimerad oljefilmtjocklek för smörjning och skydd mot slitage.

SÖK OLJA TILL DIN BIL: https://www.millersoils.co.uk/which-oil/

.

Millers Oils XF Premium är en serie helsyntetiska motoroljor som använder Dynamic Fluid Technology (DFT) och fokuserar på att maximera bränsleekonomin samtidigt som den minimerar motorslitage. Dynamic Fluid Technology (DFT) är den unika, överlägsna smörjteknologin som utvecklats och blandats av Millers Oils. Oljeviskositeten bibehålls även under de mest extrema driftsförhållandena, vilket säkerställer maximal motorskydd.

Sortimentet erbjuder ett brett utbud av formuleringar som är kompatibla med katalysatorer och diesel partikelfilter, med ett urval som passar de allra flesta motorer.

SÖK OLJA TILL DIN BIL: https://www.millersoils.co.uk/which-oil/

Tillagd i varukorgen